Poliţiştii ialomițeni au acționat ieri, cu efective mărite, pentru siguranţa comunităţii și impunerea respectării ordonanţelor militare, în cadrul unor acțiuni de prevenire în municipiul Slobozia și orașul Țăndărei. Au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 67.000 de lei.

 

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Slobozia și Poliției Orașului Țăndărei au  continuat activitățile pe raza de competență, desfăşurând acţiuni de verificare și control pentru protejarea populației împotriva răspândirii Coronavirusului.

Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 176 de autovehicule și legitimat peste 250 de persoane.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 33 de sancțiuni contravenționale în valoare de 67.600 de lei, cele mai multe amenzi reprezentând nerespectarea prevederilor ordonanțelor militare privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii de investigare a criminalității economice au depistat în trafic o autoutilitară ce transporta legume, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că există o diferență de aproape 1000 de kilograme între cantitatea cântărită și cea existentă în documentele de însoțire, fiind aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 5000 de lei.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la obligativitatea respectării legalităţii, în toate domeniile, sens în care astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului judeţ.

Pentru siguranța dumneavoastră și a celor dragi vă rugăm să rămâneți acasă și doar în situații excepționale, prevăzute de lege, să părăsiți locuința!

Articolul precedentValentina Burdescu, președintele ONRC, anunță două proiecte majore cu impact în zona IT
Articolul următorDoi tineri din Țăndărei care au vrut să plece din oraș pentru a merge la întâlnire au fost prinși de jandarmi