HCM Slobozia a pierdut toate cele opt meciuri disputate în Liga Florilor cu HC Zalău.

HCM Slobozia va juca sâmbătă cu HC Zalău, formație care a câștigat în fiecare din precedentele opt meciuri din Liga Florilor.

Deplasare teribilă pentru echipa feminină de handbal HCM Slobozia la Zalău, în bârlogul lui Gheorghe Tadici, teren pe care a pierdut în acest campionat și CSM București.

Formația din Bărăgan are doar șanse teoretice de a scoate măcar un punct din deplasare cu HC Zalău, formație aflată doar pe locul 8 în clasamentul Ligii Florilor.

Echipa lui Gheorghe Tadici are nouă puncte din șapte meciuri disputate, toate obținute prin trei victorii pe teren propriu cu CSM București, Rapid București și Gloria Buzău și vizează încă trei cu HCM Slobozia.

De partea cealaltă, HCM Slobozia nu are strâns nici măcar un singur punct de pe teren străin deși a jucat până acum trei meciuri în deplasare în sezonul revenirii în Liga Florilor.

În istoria confruntărilor directe, în cele patru campionate din Liga Națională în care s-au întâlnit față în față HCM Slobozia și HC Zalău, punctele au ajuns la formația lui Gheorghe Tadici, opt victorii din tot atâtea posibile.

HCM Slobozia ocupă locul 11, cu 4 puncte, cu doar unul peste cele acumulate de Rapid București, formație aflată pe loc de retrogradare directă în Divizia A.

Articolul precedentA început marea împărțeală a banilor din FDI. Ialomița a tras 44,8 milioane de lei pentru cinci proiecte
Articolul următorUn biciclist din Țăndărei a fost omorât în timp ce mergea regulamentar