Constantin Sava, primarul municipiului Urziceni, i-a catalogat drept "jegoși" pe locuitorii care l-au votat să le fie primar în ultimii 15 ani.

Constantin Sava, primarul municipiului Urziceni, și-a ieșit din pepeni atunci când a fost acuzat că orașul se umple de gunoaie iar el nu ia măsuri.

Constantin Sava a răbufnit în timpul ședinței Consiliului Local Urziceni. În plin război cu operatorul local de salubritate care nu mai adună de zile întregi gunoaiele din municipiu, primarul PNL și-a vărsat năduful pe o doamnă venită să reclame mizeria din urbe.

Este un oraș jegos. Este păcat, avem un oraș mic și ar fi trebuit să fie cu totul altfel. Dacă ați obosit să fiți primar de ce nu lăsați pe altcineva mai tânăr? Să vină să facă treabă și să nu mai arate Urziceni așa cum arată acum!”, i-a reproșat femeia primarului Constantin Sava.

În nota caracteristică răspunsul a venit pe un ton nervos și pe o voce ridicată. Aproape țipând Constantin Sava i-a caracterizat rapid pe locuitorii din Urziceni, oamenii care l-au ales primar în ultimele patru mandate.

Dumneavoastră vorbiți pă șanț, la șanț și nu știți despre ce este vorba. Ăștia sunt oamenii, jegoși. Păi cine face orașul jegos? Cine aruncă pă jos? Asta-i populația pe care o avem în Urziceni, ăștia sunt oamenii.”, a țipat Constantin Sava.

Pe un ton batjocoritor, primarul municipiului Urziceni a îndemnat-o pe femeie să vină să candideze în locul său dacă nu-i convine administrația semnată de el, una care a trecut de 15 ani.

Primarul Constantin Sava este celebru în plan local pentru ieșirile nervoase și cuvintele jignitoare adresate consilierilor de la alte partide.

Aleșii PSD din Consiliul Local Urziceni au fost numiți „nebuni și handicapați” pentru că nu au votat la un moment dat așa cum își dorea primarul liberal.

Stare de alertă ca să fie fentată licitația pentru operator de salubritate

Primarul Constantin Sava încearcă printr-un artificiu să ofere fără licitație contractul de salubrizare unei alte societăți comerciale după ce Rosal Grup SA a anunțat că-și restructurează activitatea în mai multe unități administrativ teritoriale, inclusiv în Urziceni.

El a obținut în cursul după-amiezii de ieri girul consilierilor locali pentru a solicita Instituției Prefectului Ialomița declanșarea stării de alertă în municipiul Urziceni în ceea ce privește colectarea deșeurilor din municipiu.

Dacă nu facem prin starea de alertă nu putem să facem o atribuire de activitate prin procedura simplificată altei societăți. Dacă urmăm procedura complexă va dura luni de zile. Rosal ne-a comunicat că nu mai poate opera mai mult de 30 zile.”, a anunțat primarul Constantin Sava.

Primarul municipiului a dat asigurări că va lua toate măsurile ca în Urziceni munții de gunoaie să dispară.

Gunoaiele neridicate au luat foc zilele trecute la doi pași de sediul Primăriei Urziceni.

Vom face o nouă solicitare către Rosal ca în următoarele patru săptămâni să păstreze orașul Urziceni curat pentru a fi preluat așa cum ar trebui de către viitorul operator de salubritate.”, a adăugat Constantin Sava.

În prezent municipalitatea lucrează la documentațiile înființării unei societăți de salubritate în subordinea Consiliului Local Urziceni dar procedurile greoaie nu permit ca această să funcționeze mai devreme de începutul anului viitor.

Articolul precedentAproape trei sute de familii au primit de la Consiliul Județean Ialomița „subvenția” pentru primul sau al doilea nou-născut
Articolul următorUn egal cât o înfrângere în deplasare cu CS Tunari și Unirea Slobozia cade pe locul secund