Un bărbat de 86 de ani din Ialomița a murit în casa în urma unui incendiu.

Detașamentul de pompieri Urziceni a intervenit pentru lichidarea unui incendiu, izbucnit la o casă  din localitatea Gârbovi.

 La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul întregii locuințe, pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați. Ulterior acesta s-a extins, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, la o locuință din imediata apropiere.
În interiorul casei a fost găsit un bărbat de 86 de ani, carbonizat. Unei femei  de aproximativ 32 de ani, i se acordă îngrijiri medicale, întrucât a suferit un atac de panică și o arsură de gradul I, la nivelul membrului superior drept.

Pentru lichidarea incendiului, dar și pentru înlăturarea efectelor negative, salvatorii au acționat aproximativ trei ore.
În urma incendiului au  ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, interiorul a 6 camere, articole de îmbrăcăminte, elemente de mobilier, aparate electrocasnice, documente.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentAlexandra Păcuraru, mesaj din suflet pentru toți românii. Reacție la propunerea unificării sărbătorii zilei de Paști
Articolul următorSăptămâna Patimilor. Ce este bine să mâncăm în Săptămâna Mare