Președintele ANAF, Lucian Heiuș le-a recomandat persoanelor care cumpără online, să verifice dacă produsele sunt realizate în laboratoare autorizate și dacă cei care livrează sunt autorizați, altfel există riscul de a se îmbolnăvi.

„Recomandarea mea pentru cei care vor să cumpere din sistemul online este să verifice dacă acestea sunt produse în laboratoare autorizate și dacă cei care livrează sunt autorizați. Altfel riscă posibilitatea de a se îmbolnăvi”, a declarat președintele ANAF, joi, la un post TV.

„Există o declarație 395 din care firmele de curierat raportează toate livrările și cele care se fac prin plată ramburs.

Dacă sesizăm că la o persoană fizică sau juridică are livrări prin ramburs mari și nu au declarat acești bani, va intra în analiza noastră de risc și va fi verificată.

După prima declarație depusă anul acesta, am stabilit o limită de 500.000 de lei și toți cei care se încadrează la vânzări peste 500.000 de lei și nu au depus nicio declarație legată de veniturile obținute vor fi verificați de ANAF”, a spus Lucian Heiuș.

 

 

Articolul precedentFOTO Percheziții de amploare la braconierii din Făcăieni. „Arsenalul” descoperit de polițiști
Articolul următorCât timp poți mânca ouăle vopsite de Paște. Numărul de zile după care devin TOXICE