Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Țăndărei s-au sesizat din oficiu în această dimineață. cu privire la faptul că la locuința unui femei în vârstă de 60 de ani, este organizat un eveniment privat la care participă mai multe persoane.

Polițiștii au identificat toți participanții, evenimentul fiind întrerupt, atât organizatorul cât și alte 7 persoane fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 9500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr.55/2020.

 

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni s-au sesizat din oficiu,, cu privire la faptul că în curtea unui imobil din municipiul Urziceni, este organizat un eveniment privat.Acesta a fost întrerupt, în exteriorul curții fiind legitimate 15 persoane cărora le-a fost interzis accesul.

Totodată, în interiorul curții au fost identificate 3 persoane ce au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 1500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție, și de asemenea organizatorul, un bărbat în vârstă de 25 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 500 de lei.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedent162 de decese și peste 5.800 de noi cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Situația pe județe
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 27 martie 2021