Polițiștii ialomițeni au derulat, pe raza județului de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 31 de societăți comerciale şi 31 mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 153 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală a amenzilor fiind de 30.750 de lei.

La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Griviţa, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unei unităţi de alimentaţie publică de pe raza comunei Griviţa se află 14 persoane.

Pentru că persoanele în cauză nu respectau regulile de distanţare socială, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de 12.500 de lei.Administratorul unităţii economice a fost sancţionat contravenţional cu amendă 2.500 lei.

Întrucât două dintre persoanele identificate derulau activităţi de jocuri de noroc, au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de   2.000 de lei, iar suma de 940 de lei folosită de aceştia a fost ridicată în vederea confiscării.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentPolițiştii au „spart” o petrecere din Slobozia și au dat  amenzi de mii de lei
Articolul următorRomânia SUSPENDĂ toate zborurile din și spre Marea Britanie