În Ialomița sunt 8 femei jandarm. Acestea au învățat să adopte o anumită atitudine în bocanci și uniforma de instrucție, dar să se simtă la fel de confortabil în fustă și pantofi cu toc, printr-o voce caldă punându-și o amprentă pozitivă asupra sistemului militar.

Mamă a doi băieți, Găbiță și Simon, alături de care își retrăiește copilăria, sergent major Alina Cristescu a ales acum un an să facă parte și din familia Jandarmeriei Ialomița.

Pregătirea militară a devenit parte din viața Alinei și, chiar dacă la început nu știa exact ce înseamnă meseria de jandarm, s-a adaptat și a învățat că haina militară pe care o poartă, aduce cu ea o răspundere pe care și-a asumat-o.

Într-o perioadă de incertitudine, ea vede întotdeauna partea bună a lucrurilor și a ales să trăiască viața simplu și frumos. Iubește oamenii, deoarece sunt mulți cei care au contribuit la ceea ce este ea ca OM.

Pentru lumea din jur este doar un jandarm sau o mamă, dar pentru Găbiță și Simon, ea este întreaga lume, este super eroul lor. De aceea, băieții și-au dorit să îi facă o surpriză de 8 Martie, pentru a-i arăta cât de mult o iubesc. S-au ”înarmat” cu flori și au venit chiar la Jandarmerie, lăsând-o fără cuvinte de emoții,

„La mulți ani, tuturor femeilor! Fiți fericite,” transmite Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița.

Sursa foto IJJ Ialomița

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentLucrări pe Autostrada A2. Restricții de trafic
Articolul următorMedicii de familie reclamă sistemul informatic „perimat” al CNAS: E blocat accesul pacienților la servicii – Probleme cu rețetele