Unirea Slobozia s-a impus în deplasare cu 2-0 în fața Unirii Dej, în prima etapă din Liga a 2a. 

Minutul 36 Toma a centrat de pe stânga, balonul a fost recentrat cu capul în careu, de unde Cristian Mustacă a reluat din 12 metri și l-a învins pe Railean

În minutul 68 Afalna a recuperat balonul și a trimis în careu, de unde Mustacă a înscris pentru 2-0, cu o execuție în dreapta portarului dejean, stabilind scorul final.

”E un început bun de campionat, un început cu un meci pe care pot să spun că l-am dominat de la un capăt la celelălalt. Cred că nimeni nu s-ar fi supărat dacă scorul era 6-1, pentru că au avut și ei o mare ocazie dintr-o fază fixă.

Sunt mulțumit de atitudinea băieților, au înțeles mesajul și vreau să cred și sunt ferm convins că atitudinea aceasta o vom avea în continuare. Vom lua meci cu meci, acum avem acest drum lung până acasă, după o căldură epuizantă, iar de luni vor pregăti celălalt meci.

Jos pălăria pentru atitudine, pentru joc, pentru felul cum am interpretat partida. Am interpretat totul bine și lucrul acesta s-a văzut. Momentan e primul meci, încă nu ne-am așezat prea bine în campionat. Vedem după meciurile următoare, peste șase-șapte etape, pot spune mai clar ce urmărim. Momentan sunt bucuros. Începuturile sunt mereu grele, iar noi am pornit cu dreptul”, a declarat antrenorul Adrian Mihalcea, pentru Liga2.

 

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedent20 de hectare de vegetație uscată au ars la Țăndărei
Articolul următorCOD  PORTOCALIU de vijelii și grindină în județele Ialomița și Călărași