Un băiat în vârstă de 16 ani, din comuna Bărbulești,a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza localitățiiB[rbule;ti, județul Ialomița.

 

 

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul ar fi sustras autoturismul din curtea locuinței, fără acordul tatălui său, proprietarul mașinii, și că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Căzănești au depistat duminică seara, un minor în vârstă de 16 ani, care conducea un autoturism pe raza orașului Căzănești, fără a deține permis de conducere.

Polițiștii au înregistrat dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere”.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentO nouă MOȚIUNE împotriva ministrului Sănătății: Social-democrații sunt nemulțumiți de prestația lui Voiculescu
Articolul următorVasile Barbu, la România în Realitate: „USR să ceară în primul rând schimbarea acestui ministru incapabil al Sănătății”