Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au continuat să acționeze alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Pe, 28.10.2020, au fost efectuate verificări la 68 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Ialomița.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 700 de persoane și controlate în cadrul filtrelor rutiere 53 de mijloace de transport persoane.

Au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.000 de lei în contextul stării de alertă, dintre care 50 de amenzi au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

Atenție! Pe raza localităților Slobozia, Urziceni și Bucu purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise, având în vedere că incidența cazurilor este mai mare de 3/1000 de locuitori.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentSprijin financiar pentru agricultori: 250 fermieri vor primi 24 milioane lei
Articolul următorBilanț coronavirus 29 octombrie: 6.481 de cazuri noi și 83 de decese – RECORD ABSOLUT de infectări