Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au continuat să acționeze, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în vederea verificării respectării măsurilor impuse pentru prevenirea și combaterea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

Ieri, 04.11.2020, au fost efectuate verificări la 42 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate de pe raza județului Ialomița.

În cadrul activităților desfășurate, efectivele angrenate au verificat și piețele, centrele comerciale și zonele unde se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 850 de persoane și controlate în cadrul filtrelor rutiere 50 de mijloace de transport persoane. Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.500 de lei în contextul stării de alertă, dintre care 23 au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

IPJ Ialomița „Pe raza localităților Slobozia, Gheorghe Doja și Coșereni conform prevederilor art. 3, alin. 2 din H.G. 856/2020 , purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise”, având în vedere că incidența cazurilor este mai mare de 3/1000 de locuitori.”

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentUSR cere oficial ca referendumul ”Fără penali în funcţii publice” să fie pe 6 decembrie
Articolul următorVIDEO Klaus Iohannis a ajuns la ședința de Guvern: ”Sunt necesare MĂSURI ferme. Școlile să treacă TOATE în online, angajații la telemuncă”