Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui accident rutier, pe E 85, în localitatea ialomițeană Ciocârlia, în care au fost implicate un autoturism și o cisternă fără încărcătură.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora au acționat și două echipaje ale SAJ  și elicopterul SMURD.

În urma coliziunii au rezultat două victime, doi băebați: una încarcerată, care din nefericire,  la sosirea forțelor de intervenție prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar cea de-a doua persoană, conștientă, cooperantă și neîncarcerată, care a fost monitorizată de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul la spital.

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentGuvernul pregătește măsuri care ar afecta masiv veniturile românilor. Cel puțin un milion de oameni, vizați
Articolul următorAzilele groazei – Cătălin Predoiu cere verificarea unor posibile situații similare cu cele descoperite recent la unele centre de îngrijire