Doi bărbaţi au suferit răni grave şi au rămas încarceraţi după ce autoturismul în care se aflau a zburat peste parapetul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-o râpă.

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această dimineaţă la intrarea în Coşereni dinspre Urziceni, pe DN 2, supranumit şi „drumul morţii”, unul dintre cele mai periculoase din România.

Doi bărbaţi de 66 şi 67 de ani au suferit răni multiple după ce au rămas captivi între fiarele contorsionate ale unui autoturism.

În timp ce rula dinspre Urziceni spre Coşereni, conducătorul auto a fost surprins de o porţiune de drum ud la urcarea pe un pod şi într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta a pierdut controlul volanului.

Maşina a zburat peste parapetul de metal de pe marginea carosabilului şi după ce s-a răsturnat de câteva ori s-a oprit într-o râpă.

Salvatorii chemaţi de urgenţă la faţa locului s-au chinuit mai bine de o jumătate de oră să-i scoată pe bărbaţi din maşina tranformată într-un morman de fiare.

Pasagerul a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Municipal Urziceni.

Rănit mult mai grav, şoferul a avut nevoie de un elicopter SMURD care l-a preluat şi transportat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.

 

 

 

Articolul precedentUnirea Slobozia versus Rapid Bucureşti, războiul toamnei pentru primul loc în clasament
Articolul următorProcurorul Vasilescu acuză: „…..chiar așa, să fim amendați noi, procurorii”?