Accident cu 8 victime la Orboiești.

Joi, 4 octombrie, în jurul orei 23.00, la Orboiești, a avut loc un grav accident de circulație. O platformă care transporta un autoturism s-a ciocnit violent cu un alt autoturism.

În urma impactului au rezultat 8 victime, dintre care una decedată. Răniții au fost transportați la UPU Slobozia. Pompierii au intervenit cu autoutilitare pentru descarcerare și mai multe ambulanțe. Acest accident a condus la declanșarea planului roșu de intervenție. (știre în curs de actualizare). sursa foto- ISU Ialomița

UPDATE!!

În timp ce un bărbat de 45 de ani, din municipiul București, conducea un autoturism pe Drumul Național 2A, din direcția Urziceni către Slobozia, posibil pe fondul neatenției, a intrat în impact cu o autoutilitară tip platformă, staționată pe același sens de mers și a acroșat mai multe persoane aflate în apropierea autoutilitarei.

Din accident a rezultat decesul unui bărbat de 41 de ani, din comuna Andrășești, dar și vătămarea corporală altor șapte persoane, cinci bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani și două femei de 26, respectiv 34 de ani.

 

Articolul precedentAparatură medicală de 80.000 euro de la „Salvaţi Copiii” pentru maternitatea din Urziceni
Articolul următorSpitalul Slobozia, obligat de instanță să angajeze diabetolog