Mai mulţi şoferi, depistaţi pe raza judeţului Ialomița, conducând fără permis sau după ce am consumat băuturi alcoolice, sunt cercetaţi penal de poliţişti pentru infracţiuni la regimul rutier.

Astfel, trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, sunt cercetați de polițiști după ce au fost surprinși în timp ce conduceau autoturisme, pe raza municipiului Slobozia, Urziceni și a comunei Andrășești, fără a poseda permise de conducere, sau cu dreptul de a conduce suspendat. Totodată, unul dintre șoferi a refuzat testarea cu aparatul etilotest Drager.

Alți trei bărbați de cu vârste cuprinse între 31 și 44 de ani, au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme pe raza orașelor Amara, Fierbinți Târg și a localității Tovărășia, deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice, aceștia prezentând alcoolemii cu o valoare peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentCOVID-19. De Ziua Îndrăgostiților, polițiștii din Ialomița au dat amenzi de 15.000 de lei
Articolul următorDiscurs ,,războinic” al Simonei Halep înaintea meciului cu Serena Williams: ,,Nu sunt speriată de forţa care este în tenis acum”