Accident de circulație pe DN 2 în apropierea localității Cotorca, județul Ialomița,  în care au fost implicate o autoutilitară și un tir. În urma impactului au rezultat patru victime, dintre care două rămase incarcerate.

Echipajul de descarcerare a extras cele două  victime. Din nefericire, o pasageră în vârstă de 56 de ani din Suceava, nu prezenta semne vitale.

Celorlalte trei victime le-au fost  acordate îngrijiri la fața locului de echipajele SMURD și SAJ. Elicopterul SMURD, a preluat cealaltă victimă extrasă, pe care a transportat-o la un spital din  Bucuresti. Șoferii celor două auto, după examinare au refuzat transportul la spital.

UPDATE

Ce spun polițiștii

Din primele verificări a reieșit faptul că în timp ce un bărbat de 57 de ani din Suceava, conducea un microbuz pe DN 2, ar fi acroșat un tir staționat pe marginea drumului.

În urma impactului a rezultat decesul unei  pasagere în vârstă de 56 de ani din Suceava,  aflată în microbuz precum ,precum și vătămarea corporală a șoferului microbuzului și altei femei de 56 de ani din Suceava din același autovehicul.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpă.

Traficul este blocat.

Imagine

Imagine

Sursa: Realitatea de Ialomita

Articolul precedentFlorian Coldea a fost un executant atât de bun încât nu i a scăpat nici Traian Băsescu
Articolul următorCOVID-19. Situaţia la zi, în fiecare judeţ!