Suporterii HCM Slobozia vor fi obligați să alerge după bilete pentru a intra la meciurile echipei feminine de handbal disputate în micuța sală "Andreea Nica" din Slobozia.

Conducerea clubului HCM Slobozia a luat decizia ca revenirea echipei feminine de handbal în prima ligă să vină la pachet cu taxarea puținilor spectatori ce pot intra în micuța sală de sport din Slobozia.

Acces doar pe bază de bilete la meciurile de pe teren propriu ale echipei feminine de handbal HCM Slobozia. Prețurile sunt de 10 lei, 20 lei și 35 lei, dar clubul nu are disponibile decât 40 – 45 bilete pentru fiecare meci.

Echipa feminină de handbal revine în Liga Florilor după un sezon petrecut în Divizia A. Primul meci din campionat se dispută sâmbătă, 31 august, de la ora 12.00 în sala „Andreea Nica” din complexul sportiv municipal Slobozia.

Dacă în ultimele sezoane accesul în sală a fost gratuit, pe baza unor invitații eliberate de club, din acest an accesul se face doar cu abonamente ori bilete.

Abonamentele s-au epuizat, puține bilete disponibile

În condițiile în care sala are doar 150 locuri conducerea clubului a decis să limiteze la 84 numărul de abonamente eliberate. Excluzând scaunele ce trebuie rezervare oficialilor și galeriei echipei vizitatoare, mai sunt disponibile doar 40 – 45 locuri pentru spectactatori.

Funcție de poziția scaunelor în tribunele laterale, un loc costă 10 lei sau 20 lei. La tribuna oficială sunt disponibile doar 6 locuri pentru un preț nominal de 35 lei.

Biletele pot fi achiziționate de la sediul clubului în zilele de joi și vineri, între orele 9.00 – 15.00. Doar în cazul puțin probabil ca biletele să nu se epuizeze în ziua meciului, cu o oră înainte de începere ele pot fi cumpărate de la sediul HCM Slobozia.

Este o decizie pe care trebuia să o luăm pentru a elimina suspiciunile că invitațiile la meciuri se dau pe sub mână. Cine vrea să vină la meci, ca în orice țară civilizată, își cumpără bilet și este binevenit în tribune.”, a explicat decizia Nicolae Goidea, managerul echipei feminine de handbal.

Managerul HCM Slobozia promite că de la meciul următor de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj în data de 11 septembrie, biletele se vor putea achiziționa și online, pe www.blt.ro.

Articolul precedentGuvernul mărește sancțiunile pentru depășirea timpilor de așteptare la UPU
Articolul următorPolaris dezinfectează pubelele pe domeniul public!