O minoră de 13 ani a fost depistată de polițiștii ialomițeni, după ce a reclamat la 112 o falsă răpire. În operaţiunile de căutare ale posibilei victime au fost mobilizați zeci de poliţişti şi jandarmi.

Alarma s-a dat la data de 13 februarie a.c., în jururul orei 14:00, la Poliția Orașului Țăndărei, când pe numărul unic de urgențe 112, o persoană de sex feminin a reclamat faptul că a fost răpită de către un bărbat, după care convorbirea a fost întreruptă brusc.

Ca urmare a sesizării s-a constituit, de îndată, o echipă complexă, coordonată de către conducerea inspectoratului, formată din specialişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Poliţiei Orașului Țăndărei şi ai Biroului de Analiză a Informaţiei Ialomița.

Poliţiştii au declanşat, de îndată după primirea apelului de urgenţă, activităţi specifice căutării de persoane, în urma activităţilor întreprinse, fiind identificată o minoră de 13 ani, din orașul Țăndărei, asupra căreia a fost găsit telefonul mobil de la care s-a efectuat apelul.

În urma discuțiilor purtate cu minora în cauză a reieșit faptul că aceasta, în spirit de glumă, ar fi apelat serviciul de urgență pentru a sesiza, în fals, că a fost răpită.

La imobilul unde a fost identificată minora se afla și tatăl acesteia, un bărbat de 48 de ani, care a fost sancționat contravențional pentru nesupravegherea minorilor.

Articolul precedent„Colectiv ne privește pe toți” – documentar despre primul an de după tragedia din 2015 care a îndoliat România
Articolul următorAmicalul România – Anglia se va juca pe 7 iunie, pe stadionul Villa Park din Birmingham