Vremea o să fie frumoasă în cele mai multe zone din țară. Sunt așteptate ploi de scurtă durată și descărcări electrice în unele regiuni.

Meteorologii au anunțat că în cea de-a doua parte a zilei sunt așteptate precipitații însoțite de descărcări electrice. Vor fi ploi de scurtă durată spre seară, în zonele joase de vest, centru și în sud.

Maximele zilei se vor situa între 15 și 23 de grade Celsius, iar valori termice ușor mai scăzute vor fi înregistrate în Delta Dunării. Minimele zilei de duminică se vor situa între 3 și 10 grade Celsius. Cerul va fi variabil și va avea unele înnorări temporare.  Vântul va sufla slab şi moderat și va avea unele intensificări în estul, nord-vestul teritoriului şi în timpul ploilor.

În București  vremea o să fie frumoasă.Cerul va fi variabil și vor fi unele înnorări temporare spre seară și la începutul nopții. Sunt așteptate ploi slabe și de scurtă durată spre finalul zilei. Vântul va sufla slab. Mercurul din termometre va urca până la valoarea de 21 de grade Celsius, iar minimele zilei se vor situa în jurul valorii de 9 grade Celsius.

Temperaturile cresc și la malul mării, unde se ating 19 grade. Se anunță o zi frumoasă, cu soare, dar pe alocuri vor fi unele înnorări și e posibil să apară averse.

La munte vreme bună în prima parte a zilei. Apoi, norii se înmulțesc și o să vină câteva ploi trecătoare, posibil însoțite de fenomene electrice. În zona montană înaltă mai sunt ceva condiții de lapoviță.

Articolul precedentStrategie în alb și negru – Ediția din 29 aprilie 2023
Articolul următorSingurul aliment care se ieftinește în România – Toți retailerii au fost de acord să scadă prețurile cu 20%