Duminică vremea va fi frumoasă  în cea mai mare parte a țării. Doar în vest și în nord-vest mai apar câțiva nori și izolat s-ar putea să plouă puțin. Maximele se vor situa între 17 grade în depresiuni și 26 de grade în Lunca Dunării. 

Cerul se va menține variabil, cu unele înnorări în aproape toată țara pe parcursul zilei. Vor exista șanse de precipitații în Crișana, unde vântul va avea unele intensificări în timpul ploilor. De altfel, vântul va sufla slab și moderat în restul României.

Temperaturile maxime se vor situa între 17 și 26 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 și 17 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în Transilvania, unde vor fi 4 grade Celsius.

În Dobrogea și Bărăgan găsim soare, vreme bună și un vânt mai insistent pe litoral. Temperaturile ajung la 25 de grade.

La munte temperaturile cresc și în zonele de munte. Pe parcursul zilei va predomina vremea frumoasă, dar mai spre seară se adună norii și vor fi ploi slabe locale în munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali.

În Capitală se încălzește și maxima va ajunge pe la 25 de grade, o valoare apropiată de normalul acestei perioade. Atmosfera va fi însorită și vântul va sufla slab.

 

Articolul precedentFOTO Recolta Gheorghe Doja, victorie în deplasare  
Articolul următorRăzboi Ucraina – ZIUA 214. Lavrov promite protecţie deplină pentru orice teritoriu anexat de Rusia. Putin poate recurge la mobilizarea forțată a prizonierilor de război ucraineni