Meteorologii au anunțat că astăzi, 22 noiembrie, temperaturile vor scădea pe tot teritoriul României Vremea este  închisă, astfel că cerul va fi mai mult noros și sunt anunțate precipitații. România va intra din nou sub influența unui ciclon care se va forma în bazinul central al Mării Mediterane.

Acesta va aduce ploi în jumătatea de vest a țării, în special în noaptea de marți spre miercuri, în timp ce în zonele montane înalte vor mai fi precipitații mixte și ninsori. Vremea va fi închisă în toată țara în cursul zilei de marți, cerul fiind acoperit de nori. Vântul va sufla slab și moderat, însă în noaptea de marți spre miercuri va mai prezenta unele intensificări, atingând viteze de până la 60-80 km/h, mai ales în zona înaltă a Munților Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali.

 Temperaturile maxime  vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, în ușoară scădere față de zilele precedente. Pe litoral se vor atinge cele mai ridicate valori, atât în timpul zilei, cât și noaptea. Minimele din noaptea de marți spre miercuri vor fi cuprinse între 0 și 10 grade.

În București, cerul va fi mai mult noros, însă șansele de precipitații vor fi scăzute. Nu va mai ploua, dar atmosfera va fi una închisă. Maximele din timpul zilei se vor situa între 10 și 13 grade, iar în noaptea de marți spre miercuri, minima va fi de 6 grade, ceva mai ridicată decât ar fi normal pentru luna noiembrie. Vântul va sufla slab și moderat atât ziua, cât și după lăsarea serii.

Articolul precedentHoroscop 22 noiembrie. Zodia care începe un capitol nou – răsturnare spectaculoasă de destin
Articolul următorEnel pleacă în 2023 din România. Ce afaceri au italienii în țara noastră