Meteorologii anunță că vremea va fi în general călduroasă. Va mai ploua local, în special după-amiaza, când se vor semnala și unele descărcări electrice, în zonele de sud, sud-est, dar și în vestul țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade Celsius, iar cele minime între 7 ți 17 grade Celsius.

Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări, averse şi descărcări electrice, mai ales după-amiaza şi seara, la munte, local în Transilvania, Moldova, Oltenia şi pe suprafeţe mai mici în celelalte regiuni. Izolat aversele vor fi torenţiale şi vor fi condiţii de grindină.

Pe litoral va fi mai cald decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare ziua, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în prima jumătate a intervalului (rafale în general de 40…50 km/h). Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 24 de grade, iar cele minime între 15 şi 17 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 16 şi 18 grade.

În București vremea va fi în general frumoasa, cerul va fi în mare parte senin, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h. Temperatura maximă a zilei va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 15 grade Celsius.

Articolul precedentHoroscop WEEKEND. Zodiile cu provocări uriașe
Articolul următorMinivacanța de Rusalii. Cât mai costă un weekend în afara orașului