Ministrul Muncii și Protecției Sociale – Marius Budăi a declarat astăzi că pensionarii nu vor avea pensiile întârziate, în ciuda zilelor libere de 1 Iunie și de Rusalii. El a subliniat că sistemul de plată a pensiilor a fost organizat în mod corespunzător pentru a asigura fluxul acestora către beneficiari.

Ministrul Budăi a dat asigurări că pensiile nu vor ajunge la beneficiari cu întârziere în ciuda zilelor libere de 1 Iunie și de Rusalii. El a subliniat că s-au luat toate măsurile necesare pentru a asigura un proces eficient și prompt de plată a pensiilor, astfel încât beneficiarii să primească sumele cuvenite la timp.

„Nu vor intarzia pensiile, ca de fiecare dată m-am asigurat și se va respecta calendarul 1-15 ale lunii, cum a fost și de Paști sau alte sărbători. Le mulțumesc și factorilor poștali că au înțeles și vor recupera, se vor mai găsi și în weekend, deci se va respecta calendarul. Nu va fi nicio întârziere, pentru că se vor face plăți și în weekend. Dacă mergem pe un calendar de 15 zile, mai avem și zile de weekend, dar se recuperează și ne încadrăm în graficul asumat”, a precizat Marius Budăi.

Articolul precedentJudețul Ialomița sub Cod Galben de vânt
Articolul următorRegele Charles, pe Valea Zălanului. Suveranul britanic a fost întâmpinat de localnici – VIDEO