Darius Vâlcov, condamnat la şase ani de închisoare, s-a predat poliţiştilor italieni din localitatea Portici-Ercolano, din apropierea oraşului Napoli.

Informaţia a fost confirmat de ediţia de Napoli a Corriere de la Serra.

Fostul ministru al finanțelor, Darius Vâlcov, a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare pentru infracțiuni de corupție. În primă instanță, el primise o condamnare de opt ani.

În același dosar instanța a mai dispus condamnarea lui Minel Prina, fost primar al municipiului Slatina, la 4 ani şi 6 luni de închisoare. De asemenea Lucian Petruţ Şuşală, fost şofer al lui Darius Vâlcov a fost condamnat la 2 ani cu suspendare, Petre Bogdan Timofte, afacerist, a primit 3 ani de închisoare, iar Constantin Tomescu, afacerist, a primit şi el 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Şi fostul primar al Slatinei, Minel Prina, condamnat la patru ani şi şase de închisoare pentru fapte de corupţie, se află în Italia.

Prina a fost reţinut, pe 9 mai, de carabinierii de la secția Catturandi, la exact o săptămână de la mandatul european de arestare emis de autoritățile române.

Fostul primar al Slatinei n-a stat foarte mult în arest şi a fost eliberat, cu condiţia să nu părăsească oraşul Milano.

Potrivit informaţiilor Reporter 24, Minel Prina are o reşedinţă în Milano.

Articolul precedentTVA de 5% pentru produsele destinate copiilor. Propunerea a trecut de Senat
Articolul următorNicolae Ciucă a confirmat că vineri își depune mandatul: „Până luni voi decide dacă rămân în Guvern” – Ce bani ar urma să primească profesorii după ultima ședință de Guvern