Un tânăr din județul Dolj, pe numele căruia era emis un mandat de urmărire international, a fost prins de polițiștii ialomițeni, în localitatea Ciochina.

Potrivit IPJ Ialomița, pe 28 iulie, ora  01.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au înregistrat cu aparatul Radar, în interiorul localității Ciochina, un autoturism care circula cu viteza de 106 km/h. Conducătorul auto nu s-a conformat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire, continuându-și deplasarea. Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, folosind dispozitivele luminoase și acustice reușind interceptarea și blocarea acestuia, în interiorul localității Ciochina.

În urma verificărilor efectuate, s-a constat faptul că pe numele unui  pasager din autoturism, un tânăr din județul Dolj,  este emis de către autoritățile italiene, un mandat european de arestare, acesta fiind preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale

Doljeanul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. În cazul acestuia polițiștii au reținut permisul de conducere și au retras certificatul și plăcuțele de înmatriculare.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentTrei buzoieni și un doljean prinși de Poliția din Ialomița
Articolul următorVioleta Alexandru: Oamenii să se uite în spitale și să vadă că nu este de glumit!