Unirea Slobozia a câștigat cu FCSB II prin golurile marcate de Florinel Ibrian și Alexandru Moise.

Unirea Slobozia a câștigat meciul cu junii FCSB și conduce în seria a doua din liga a treia de fotbal.

Unirea Slobozia a trecut cu bine de ultima deplasare și încheie turul de campionat fără meci pierdut pe teren străin.

Meciul cu FCSB II s-a disputat la 0 grade în termometre dar cu un frig resimțit la -10 grade din cauza vântului.

Vremea potrivnică i-a obligat pe fotbaliști să alerge foarte mult și terenul sintetic a favorizat jocul ofensiv.

Unirea Slobozia a deschis scorul în minutul 12, șut din alergare al fundașului Florinel Ibrian după o pasă perfectă a lui Alexandru Moise.

FCSB II primește imediat un cadou din partea portarului Ionuț Poiană care este păcălit de traiectoria dată de vânt și mingea degajată la întâmplare din propriul teren de fundașul Marian Botezatu se duce în plasă.

Unirea Slobozia este obligată să o ia de la capăt și jocul se mută în preajma carului gazdelor. Presiunea aduce rezultat pe tabelă, gol marcat de Alexandru Moise în minutul 17 cu șut din interiorul careului, poziție centrală.

La adăpostul avantajului minim Unirea Slobozia ridică piciorul de pe accelerație și trece la un joc de posesie care-i convine de minune iar până la pauză cei 20 de spectatori tremură de pomană în tribune.

Jocul nu-și schimbă aspectul nici în repriza secundă și nici măcar modificările în cele două echipe nu generează prea multe faze de poartă.

Unirea Slobozia ratează prin Alexandru Moise în minutul 67 pentru ca în minutul 82 să se desprindă decisiv.

Centrare din corner Constantin Toma, reluare cu capul Florinel Ibrian iar portarul Mihai Udrea respinge de dincolo de linia porții.

Unirea Slobozia câștigă cu 3 – 1 în ultimul meci al anului pe teren străin și rămâne pe primul loc în clasament cu un avans de 3 puncte față de CS Afumați.(Vezi aici galerie foto de la meci!)

FCSB II: Udrea, Șerbănescu, Tudose, Gogor, Arnold, Botezatu, Ardelean, Pacionel, Niță, Tudor, Perianu. Au mai jucat: Enache, Lixandru, Pirciu, Agafiței. Antrenor: Lucian Mezei.

UNIREA Slobozia: Poiană, Comșa, Ibrian, Lazăr, Dumbrăvean, Chebac, Milotin, Moise, Moldovan, Toma, Hertu. Au mai jucat: Dinu, Ene, Stroie. Antrenor: Enache Costea.

Articolul precedentAu intrat dracii în PSD. Moraru vrea să schimbe primarul de la Amara!
Articolul următorPrezența la vot la ora 16. Puțin peste 76.500 de alegători au votat în Ialomița