Unirea Slobozia s-a salvat de la retrogradare dupa ce a invins pe teren propriu pe Comuna Recea, scor 3-0. Maramureșenii au pierdut cu 0-3 la Slobozia, după ce în tur câștigaseră pe teren propriu cu 2-0 și pică în Liga 3, acolo unde au retrogradat în Liga 2 în acest sezon și CSM Reșița, CSM Slatina, Pandurii Târgu Jiu și Aerostar Bacău.

După 0-0 la pauză, Unirea Slobozia a deschis scorul dupa pauza, in minutul 53, prin Christ Nkama Afalna. Unirea Slobozia a deschis scorul dupa pauza, in minutul 53, prin Christ Nkama Afalna.

Marius Ciobanu a reuşit golul victoriei în al treilea minut suplimentar, după o frumoasă incursiune personală. După gol, spiritele s-au încins pe teren şi arbitrul a acordat 4 cartonaşe roşii jucătorilor Marius Ciobanu şi Mihai Adăscăliţei, antrenorului secund de la Unirea, Costea Enache, şi lui Bryan Mendoza.

Ilie Lemnaru, președinte Unirea Slobozia: „Este victoria întregii echipe, expresie a spiritului de luptă care ne caracterizează, rezultat al eforturilor depuse. Suntem o echipă unită, frumoasă, o echipă care a crezut în visul ei, acela de a continua în liga 2 a, și care a luptat pentru asta. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și care au avut încredere în noi!”

Pentru prima dată în 2021 în România, la meci au putut asista și spectatorii.

Sursa: Realitatea de Ialomita