În tur Unirea Slobozia a câştigat cu Delta Tulcea tot cu 3 - 0 dar pe teren şi nu la "masa verde".

Unirea Slobozia revine pe locul 2, loc pe care termina turul de campionat, după o etapă în care a câştigat la „masa verde” meciul nejucat cu retrasa Delta Tulcea. Ialomiţenii profită din plin şi de meciul pierdut de CS Afumaţi şi urcă în clasament.

Etapa în care nu joacă aduce trei puncte şi, mai important, un loc mai sus în clasamentul seriei a doua pentru Unirea Slobozia.

Trupa lui Enache Costea nu s-a deplasat la Delta Tulcea, formaţie penalizată usturător de Federaţia Română de Fotbal pentru neplata fotbaliştilor şi obligată astfel de să retragă din campionat înaintea returului.

Renunţarea formaţiei din Tulcea aduce un paradox în fotbalul românesc: echipa cu cel mai bun gazon din ligile doi şi trei nu mai joacă fotbal şi astfel investiţia făcută de FRF se dovedeşte a fi inutilă.

Delta Tulcea – Unirea Slobozia se omologhează cu scorul de 0 – 3 şi echipa din Bărăgan adaugă trei puncte în clasament fără să plece din Slobozia. Mai mult, bucuria a fost dublă după ce formaţia CS Afumaţi pierde la limită, scor 0 – 1, la Medgidia şi astfel Unirea urcă pe locul 2 în ierarhie.

Unirea Slobozia reduce la patru puncte distanţa de lidera Rapid Bucureşti dar bucureştenii vor juca mâine în deplasare cu modesta Sportul Chişcani şi mai mult ca sigur vor reface diferenţa de şapte puncte.

Rapid păstrează cele mai mari şanse la promovare în condiţiile în care la viitorul la Unirea Slobozia este încert după ce Primăria Slobozia a anunţat că nu mai finanţează echipa începând cu luna aprilie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentMarian Neacşu: „PSD la nivel naţional este un fel de CAP în lichidare!”
Articolul următorSpitalul din Feteşti se extinde pe morga abandonată printr-un proiect cu fonduri europene