Mihai Adăscăliţei a marcat unicul gol al unui meci în care Unirea Slobozia şi-a creat o duzină de ocazii clare de a marca.

Unirea Slobozia a câştigat meciul din deplasare cu Sportul Chiscani programat în etapa intermediară din Liga 3. Echipa rămâne pe locul 2 indiferent de rezultatele meciurilor de astăzi din seria a doua.

Unirea Slobozia a câştigat meciul de la Chiscani cu un singur gol deşi a ratat cât pentru cinci meciuri, o duzină de ocazii clare, cele mai multe unul la unul cu portarul şi chiar cu poarta goală.

Terenul denivelat de la Chiscani şi deloc prieten cu fotbaliştii le-a pus cele mai mari probleme celor de la Unirea Slobozia, echipă recunoscută pentru stilul constructiv cu pase la firul ierbii.

Oaspeţii puteau marca rapid dacă în minutele 10 şi 12 mai întâi Marian Şerban şi apoi Florin Bălan nu ratau nepermis din poziţii centrale, fără adversar prin preajmă.

Gazdele, evident inferioare ca valoare, s-au limitat la a arunca mingi lungi, la bătaie, şi dintr-o astfel de fază s-a născut unica situaţie mai clară de gol: Marin Iordache şutează năpraznic de la 25 metri dar mingea de duce la câteva degete peste vinclul porţii apărate de Leo Dobre.

La pauză s-a intrat cu scor alb chiar dacă Unirea şi-a mai trecut în cont două şuturi periculos de aproape de barele laterale, ambele ale lui Gabriel Teodorescu.

Gazdele puteau da lovitura împotriva cursului jocului

Unirea Slobozia şi-a continuat ofensiva totală dar Mihăiţă Năstase şi Mihai Adăsăliţei au ratat din poziţie de singur cu portarul, dându-i ocazia lui Alexandru Strechie să câştige titlul neoficial de cel mai bun jucător al meciului.

Tânărul portar nu a mai avut ce face în minutul 62, atunci când Gabriel Teodorescu l-a deschis perfect în adâncime pe Mihai Adăscăliţei iar acesta nu a mai greşit ţinta şi a deschis scorul.

Oaspeţii au apoi şi un gol anulat pe motiv că mingea ar fi depăşit în aer linia de fund la un corner executat de Adrian Răduca până la Florinel Ibrian care trimisese imparabil mingea cu capul sub transversală.

Finalul de meci putea aduce surpriza, la ultima fază de atac a gazdelor, în urma unui corner, mingea este trimisă în transversală din apropierea porţii de Alin Radu.

Unirea ripostează imediat pe contraatac şi Florin Bălan reuşeşte ratarea meciului: şut din careu Mihăiţă Năstase, portarul scoate în faţă şi din 6 metri juniorul Unirii trage în înaltul cerului, dintr-o poziţie în care este mai greu să ratezi decât să marchezi.

Unirea Slobozia câştigă la limită un meci în care trebuia să înscrie cel puţin cinci goluri şi rămâne pe locul 2 indiferent de rezultatele meciurilor programate astăzi în seria secundă a ligii a treia.

SPORTUL Chiscani: Strechie, Pascu, Preda, Dobrin, Mihai, Iordache, Zaharia, Chihaia, Monea, Negru, Radu. Au mai jucat: Munteanu, Enache. Antrenor: Adrian Baldovin.

UNIREA Slobozia: Dobre, Ene, Suciu, Ibrian, Gherasim, Adăscăliţei, Răduca, Bălan, Teodorescu, Năstase, Şerban. Au mai jucat: Chebac, Lemnaru, Milotin, Comşa. Antrenor: Enache Costea.

 

 

 

Articolul precedentPrimăria Slobozia nu alocă în acest an nici măcar un leu pentru asfaltarea străzilor!
Articolul următorMoraru blochează destituirea „managerei” spitalului Slobozia cu un control comandat al ministresei Pintea