Atacantul Nelu Bucă a ratat dintr-o poziţie în care nu era deranjat de vreun adversar iar portarul se întorsese cu spatele de teama unui şut violent!

Unirea Slobozia nu-şi revine din pasa proastă şi a pierdut primele puncte pe teren propriu din retur în etapa intermediară din Liga 3. Dacă joacă aşa, etapa viitoare poate lua o mână de goluri de la Rapid Bucureşti.

Unirea Slobozia este în cădere liberă. După ce şi-a irosit şi infimele şanse matematice la promovarea în liga a doua, echipa lui Enache Costea a fost egalată în ultimul minut al prelungirilor de modesta Agricola Borcea.

Echipa fanion a judeţului Ialomiţa a completat meciul slab pierdut cu CS Afumaţi cu o nouă evoluţie sub aşteptări, de data aceasta pe teren propriu cu Agricola Borcea, echipă aflată în foame de puncte în tentativa de a evita retrogradarea.

Meciul a început în nota de dominare teritorială a gazdelor dar Agricola a fost nevoie de un singur corner pentru a deschide scorul. Masivul fundaş Petrică Toader sare mai bine decât Florinel Ibrian şi trimite mingea cu capul în plasă în minutul 10.

Unirea Slobozia se năpusteşte spre careul advers dar atacantul Marian Şerban ratează de două ori din poziţii clare de gol iar Agricola Borcea amendează pe un contraatac ca la antrenament cu minge trimisă în poartă de Ionuţ Zainea în minutul 25.

Două minute se bucură de avansul dublu oaspeţii, centrare perfectă a lui Ionuţ Ene şi gol cu capul din plonjon al lui Adrian Răduca.

Pânâ la pauză se joacă doar la poarta celor de la Agricola şi egalarea vine pe cale naturală: corner executat precis de Gabriel Teodorescu şi Mihai Adăscăliţei profită de lipsa de marcaj cu un gol din interiorul careului mic.

Ultimul minut al prelungirilor aduce golul egalizator al oaspeţilor

Antrenorul Enache Costea schimbă linia de atac pentru a-şi repune echipa în avantaj pe tabelă dar fotbaliştii săi se precipită la ultima pasă şi irosesc pe bandă rulantă şanse bune de a prelua conducerea.

Inevitabilul se produce totuşi în minutul 78, incursiune pe flanc Mihai Adăscăliţei, centrare la Adrian Răduca, recentrare peste linia de fundaşi şi masivul atacant Nelu Bucă îndeplineşte formalitate din trei metri.

Acelaşi atacant are apoi şansa de a închide definitiv conturile cu cinci minute înainte de final dar reia deplorabil din careul mic pe lângă bară, fază la care portarul se întorsese cu spatele de teama unui şut violent!

Şi dacă nu se face 4 – 2 se termină 3 – 3. În ultimul minut al prelungirilor, Agricola profită de o bâlbîială în apărarea Unirii Slobozia şi abia trimis pe teren Ionuţ Giurcă înscrie spre disperarea celor 500 de suporteri din tribune care au îndurat vremea rece de afară.

Unirea Slobozia se depărtează şi de locul 2 şi poate pierde locul 3 etapa viitoare, atunci când se deplasează pe terenul liderului Rapid Bucureşti, echipă ce are nevoie de un singur punct pentru a deveni câştigătoarea seriei şi a promova în liga 2 cu două etape rămase de jucat.

 

 

Articolul precedentPrimarul Adrian Mocioniu în luptă cu poluatorul Clean Tech Ciulnița
Articolul următorPrimăria Slobozia şi-a intabulat drept de proprietate pe un teren privat