Unirea Slobozia cucereşte reduta Sportul Chişcani şi conduce seria

Mihăiţă Năstase, atacantul de 19 ani al Unirii Slobozia, a ajuns la opt goluri marcate în ultimele cinci meciuri!

Puştiul Mihăiţă Năstase îşi continuă seria fantastică din campionat: opt goluri marcate în ultimele cinci meciuri.

Unirea Slobozia este hotărâtă să tragă cu dinţii de şansa promovării în liga a doua deşi pentru primul loc se bate cu Rapid Bucureşti.

Sportul Chişcani n-a reuşit să reziste decât o jumătate de oră pe terenul din Slobozia deşi a jucat gospodăreşte pe două linii în apărare. Incursiune pe dreapta în minutul 32 a lui Mihăiţă Năstase, mingea sare în faţa careului la Adrian Gherasim, pătrundere şi şut în diagonală imposibil de apărat.

Oaspeţii acuză şocul şi nu sunt în stare să-şi ajusteze din mers tactica pentru a pune probleme la poarta adversă şi imediat după pauză se face 2 – 0. Adrian Gherasim şi Florinel Ibrian combină în viteză, ultimul îl găseşte nemarcat în buza porţii pe Nelu Bucă şi atacantul Unirii Slobozia nu iartă.

Sportul Chişcani se clatină ca un pugilist înghesuit în colţ şi primeşte lovitura de graţie când se împlinea o oră de joc. Acţiune prelungită de atac în flancul drept, mingea este scoasă în faţa careului de unde Mihăiţă Năstase o loveşte cu sete pentru bară-gol.

Atacantul de 19 ani continuă seria extraordinară: gol cu Progresul Spartac, o pasă de gol şi două reuşite în deplasarea cu Popeşti-Leordeni, gol cu Delta Tulcea plus un penalty scos, „tripla” de senzaţie de pe unul dintre terenurile de antrenament ale vicecampioanei României FCSB şi acum gol cu Sportul Chişcani.

Nervii cedează şi Marian Iordache vede două galbene pentru tot atâtea intrări dure în minutele 65 şi 71 şi este eliminat iar până la final cei 600 de spectatori asistă la o dominare totală dar fără goluri a favoriţilor.

Unirea Slobozia câştigă al şaselea meci din şapte şi conduce seria cu 19 puncte, la egalitate cu Rapid Bucureşti dar cu avantajul unui golaveraj superior.

 

Articolul precedentO treime din investiţiile din Urziceni, tăiate de rectificări bugetare
Articolul următorIalomița, 14.2% prezență la vot la ora 16.00