Florin Bălan a marcat primul său gol într-un meci oficial pentru Unirea Slobozia.

Axiopolis Cernavodă nu a ţinut piept echipei din Slobozia şi a pierdut cu scorul de 3 – 0 deşi din minutul 23 a evoluat cu un jucător în plus după eliminarea lui Alexandru Chebac pentru două cartonaşe galbene.

Unirea Slobozia câştigă pe teren propriu la scor de neprezentare cu Axiopolis Cernavodă şi îşi ia astfel revanşa pentru meciul din tur, un egal smuls de gazde în minutele de prelungiri.

Rămasă în cărţile promovării în liga a doua după pasul greşit făcut de Rapid Bucureşti cu o etapă în urmă, Unirea Slobozia a început cu frâna de mână trasă meciul la care au asistat sub 300 de spectatori, puţini faţă de meciurile de pe teren propriu din tur.

O dominare teritorială apatică şi încercări sterile de pătrundere nu au fost suficiente pentru a desface lacătul apărării supra-aglomerate a celor de la Axiopolis Cernavodă.

Mai buni cu un om în minus pe teren

Sărbătoritul zilei, mijlocaşul Alexandru Chebac, face două faulturi identice în jumătate adversă şi vede tot atâtea cartonaşe galbele în prima jumătate a reprizei şi Unirea Slobozia simte că-i fuge terenul de sub picioare.

Alarmă falsă, Axiopolis Cernavodă este echipa deranjată că are un om în plus pe teren şi primeşte prima lovitură în minutul 32: fază prelungită de atac, centare precisă a fundaşului Ionuţ Ene, atacantul Nelu Bucă reia spre poartă dar mingea este scoasă în faţă până la tânărul Florin Bălan care sparge gheaţa şi înscrie din plonjon, cu capul, primul său gol în campionat.

Pauza nu este sfetnic bun decât pentru Unirea Slobozia, antrenorul Enache Costea îl trimite în atac pe Mihăiţă Năstase şi Axiopolis primeşte în minutul 55 un gol la o fază la care a asistat ca la spectacol. Degajare lungă a portarului Leo Dobre, atacantul Nelu Bucă prelungeşte cu capul şi Năstase înscrie cu un şut plasat.

Oaspeţii sunt incapabili să reacţioneze şi dezastrul este deplin cu zece minute înainte de final. Lovitură liberă din lateral, fundaşii aşteaptă o centrare dar vulpoiul Adrian Răduca şutează direct şi îl surprinde nepregătit pe portar.

Unirea Slobozia câştigă cu 3 – 0 şi rămâne pe locul 3 în clasamentul seriei, la patru puncte după Rapid Bucureşti, cu unul în spatele formaţiei CS Afumaţi şi păstrează încă şanse la promovarea în liga a doua.

 

 

 

 

Articolul precedentOdiseea doamnei Valy, subprefectul fake la Instituția Prefectului
Articolul următorTupeu de borfaș: Dragnea vrea pod la Drajna!