Recolta Gheorghe Doja s-a agățat de fiecare minge în meciul cu Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia s-a chinuit aproape o oră să desfacă lacătul apărării adverse. Liderul seriei a doua din liga a treia a marcat de patru ori până la final.

Unirea Slobozia câștigă derby-ul județean cu Recolta Gheorghe Doja mult mai greu decât se așteptau cei 700 de suporteri din tribunele „Municipalului” din Slobozia.

Cu motoarele pe jumătate turate, echipa de pe primul loc a dezamăgit în prima repriză prin numărul nepermis de mare de pase simple greșite și prin lipsa ideilor de construcție.

Lanterna roșie” a jucat mult peste statutul de ultimă clasată și a reușit chiar să producă stupoare prin golul marcat în minutul 31 de căpitanul Valentin Toma.

Cu totul altfel avea să arate repriza secundă. Oaspeții au încercat să tragă cât pot de mult de avansul minim de pe tabelă dar după o oră de joc benzina s-a epuizat iar pe teren a rămas doar Unirea Slobozia.

Fundașul Florinel Ibrian a punctat în minutele 58 și 61 din două faze trase la xerox: centrare Constantin Toma din corner și reluare cu capul din fața porții.

Recolta Gheorghe Doja a încercat să revină doar prin mingi aruncate în careu din faze fixe și în minutul 80 a trecut pe lângă egalare, minge trimisă în bara transversală de Ionuț Neagu.

Unirea Slobozia a încheiat conturile cu cinci minute înainte de final, gol Mihai Milotin cu un șut din interiorul careului iar în primul minutul al prelungirilor a stabilit scorul final cu un gol semnat de atacantul Nicolae Hertu.

Unirea Slobozia are 33 puncte, rămâne singura echipă neînvinsă din seria a doua din liga a treia și conduce clasamentul cu un avans de trei puncte față de CS Afumați și Mostiștea Ulmu.

Articolul precedentOpt sute de elevi și cadre didactice vor primi bani de la Consiliul Județean Ialomița
Articolul următorS-a început cu o pauză. CNAIR a sistat lucrările la sensul giratoriu din Slobozia