Unirea Slobozia și-a respectat blazonul în primul meci din campionat chiar dacă a primit gol în primul minut de la nou-promovata Poseidon Limanu 2 Mai.

Unirea Slobozia și-a respectat statutul de aspirantă la promovarea în liga 2 și a depășit nou-promovata Poseidon Limanu 2 Mai. Constănțenii au marcat în startul meciului dar apoi au primit patru goluri.

Unirea Slobozia a debutat cu dreptul, primul meci în campionat, prima victorie. Echipa lui Enache Costea a câștigat la Mangalia cu 4 – 1 meciul cu nou venita în liga 3 Poseidon Limanu 2 Mai.

Meciul a început cum nu se mai poate mai bine pentru gazdele de la malul mării, gol marcat în primul minut în prima lor aventură în a treia ligă fotbalistică din România!

Evident mai modești tehnic și tactic decât adversarii, fotbaliștii de la Poseidon Limanu 2 Mai au încercat să încurce Unirea Slobozia cu un joc distructiv, cât mai departe de propriul careu.

Planul a ținut doar până în minutul 20, atunci când atacantul Adrian Moldovan, piesa de rezistență din ofensiva Unirii Slobozia, și-a făcut datoria și a restabilit egalitatea.

Unirea Slobozia pune stăpânire pe joc și peste zece minute beneficiază de o lovitură de la 11 metri corect acordată și transformată în gol de experimentatul Constantin Toma.

Valoarea individuală a atenuat lipsa de omogenitate

Cu zece fotbaliști noi aduși în lot înaintea startului de campionat Unirea Slobozia a suferit la capitolul relații de joc și acest lucru le-a convenit de minune gazdelor.

La lipsa de omogenitate a contribuit și o suprafață de joc departe de orice standard cât de cât acceptabil chiar și la nivelul ligii a treia.

Chiar și așa, Alexandru Moise aduce liniștea în tabăra Unirii Slobozia cu un gol marcat din minutul 65 și până la final pe teren n-a mai rămas să arate câte ceva decât echipa oaspete.

Una care a încheiat meciul cu un gol de generic reușit de Constantin Toma direct din lovitură liberă exact când arbitrul de centru se pregătea să arate minutele de prelungire.

Unirea Slobozia câștigă primul meci din campionat și până la debutul în fața propriilor suporteri de sâmbătă, 31 august, cu Înainte Modelu se va deplasa miercuri pentru un meci din Cupa României împotriva celor de la CS Tunari.