Unirea Slobozia nu avea voie să facă vreun pas greșit pe teren propriu cu Viitorul Ianca.

Formația de pe primul loc din serie și-a luat tare adversarii și în minutul 10 Bogdan Danciu a marcat cu un șut din afara careului.

Gazdele controlează teritorial terenul dar se lovesc de un zid defensiv foarte bine construit de brăileni.

În afara unor șuturi de la distanță imprecise, de consemnat a fost ocazia egalării: lovitură liberă de la 25 metri executată foarte bine de Marius Dima și scoasă de sub transversală de portarul Ionuț Poiană.

Povestea avea să se repete în minutul 55 dar de data aceasta șutul a plecat jos și portarul Unirii Slobozia a fost păcălit iar Viitorul Ianca a egalat.

Avea să fie evenimentul deșteptării fotbaliștilor de pe primul loc din serie care s-au năpustit spre careul advers și nu le-au mai permis oaspeților să controleze mai nimic la centrul terenului.

Unirea Slobozia se pune la adăpost cu două goluri marcate în cinci minute de atacantul Adrian Moldovan, lovitură de cap din 5 metri în minutul 70 și șut din 12 metri în minutul 75.

În ultimul minut al prelungirilor a mai înscris și Adrian Răduca dintr-o lovitură de pedeapsă obținută de Nicolae Hertu, faultat evident în careul mic.

Unirea Slobozia conduce în clasament cu 27 puncte, este singura echipă neînvinsă din seria a doua a ligii a treia și are un punct în plus față de CS Afumați și Mostiștea Ulmu, ocupantele locurilor 2 și 3.

Articolul precedentCaptură de canabis. Opt kilograme de droguri, găsite într-un autocar
Articolul următorHCM Slobozia pierde la limită cel mai bun meci făcut de la revenirea în Liga Florilor