Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au întocmit un dosar de cercetare penală pe numele unui minor de 16 ani, din comuna Bărbulești, care a refuzat să oprească la semnalul acestora și s-a urcat la volanul unui autoturism furat, fără să dețină permis de conducere.

La data de 19 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii ialomițeni au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe  o stradă din municipiul Urziceni.

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoturismul pe care îl conducea fiind blocat la scurt timp, în comuna Bărbulești.

Polițiștii au constatat că la volanului autovehiculului se află un minor de 16 ani, iar în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că mașina ar fi fost furată în scop de folosință iar șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare negativă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și furt în scop de folosință.

Articolul precedentKlaus Iohannis, mesaj pentru români: ”Ne aflăm în plin război! Trebuie să fim uniți!” – VIDEO
Articolul următorSă fim OAMENI! Un copil de 4 ani, grav bolnav, are nevoie de ajutorul nostru! Împreună îi putem oferi o șansă la viață!