Președintele Kaus Iohannis a semnat luni, 30 ianuarie 2023, decretul privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a generalului de brigadă – cu o stea Dima Gheorghe din Ministerul Apărării Naționale, la data de 31 ianuarie 2023, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Generalul Gheorghe Dima era șeful Direcţiei structuri şi planificarea înzestrării a Statului Major al Apărării. Acesta fusese înaintat în grad, de la colonel la general de brigadă, cu ocazia Zilei Naționale din 2019.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 30 ianuarie 2023, următoarele decrete:

  • Decret privind înaintarea în gradul de general-maior – cu două stele, la trecerea în rezervă, a domnului general de brigadă – cu o stea Dima Gheorghe din Ministerul Apărării Naționale, la data de 31 ianuarie 2023;
  • Decret privind acordarea gradului de general de brigadă – cu o stea, la trecerea în rezervă, domnului colonel Pah Petru din Ministerul Apărării Naționale, la data de 31 ianuarie 2023.
Articolul precedentEugen Tomac: „Nehammer își trăiește începutul sfârșitului său politic! România își va câștiga dreptul furat la 8 decembrie”
Articolul următorAproximativ 5 mld. EUR fonduri nerambursabile au la dispoziție companiile și autoritățile locale pentru investiții în panouri fotovoltaice, digitalizare, reciclare sau producție