Un bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Bârca, județul Dolj, a fost reținut de către polițiști, marți seara, fiind acuzat că a violat două fetițe în vârstă de 5 ani, din localitate. 

Potrivit IPJ Dolj, o femeie din Bârca a anunțat poliția, marți seara, că fiica şi nepoata sa, ambele de 5 ani, ar fi fost violate de un bărbat de 72 de ani, din aceeaşi localitate.

Fapta s-a petrecut marți seara. Bărbatul le-a luat pe cele două copile în locuința sa, le-a bătut și apoi a profitat de ele, spun anchetatorii.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii, fiind demarate cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea. În fapt, bărbatul este bănuit că în cursul zilei de 27 septembrie, le-ar fi invitat pe cele două copile în locuinţa sa, unde, prin folosirea de acte de violenţă, ar fi exercitat acte specifice infracțiunii de viol asupra acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru cele două violuri şi pentru coruperea sexuală a minorilor.

Astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării une măsuri preventive.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentAVERTISMENT. Europa ar putea rămâne fără medicamente generice
Articolul următorVești proaste primite de secretarul de stat de la Ministerul Transporturilor în urma unei vizite neanunțate la Podul suspendat peste Dunăre