Un bărbat în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața în urma unui incendiu din localitatea Miloșești. Marți, 04.02.2020, în jurul orei 23.45, dispeceratul inspectoratului a fost anunțat, despre izbucnirea unui incendiu la o casă din localitatea Miloșești.

La locul intervenției s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autosanitară SMURD, încadrate cu 13 subofițeri. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat la locuință. S-au luat măsuri pentru localizarea și stingerea incendiului, acesta fiind lichidat la ora 02:20.

În incendiu proprietarul casei, bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani și-a pierdut viața, aceasta fiind găsit fără suflare la sosirea forțelor de intervenție. A ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp, mobilier și mai multe bunuri electrocasnice. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit electric.

Articolul precedentUn bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a decedat în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Căzănești
Articolul următorCOD ROȘU de vreme rea în această noapte