Un bărbat care a plecat la pescuit sâmbătă, 23 mai, a sfârşit tragic. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a murit înecat sub ochii amicului său. Tragedia s-a petrecut în localitatea Gheorghe Doja, unde cei doi plecaseră pe lacul din localitate să prindă peşte.

Conform ISU Ialomiţa, sâmbătă, 23 mai, în jurul orei 13.00, un bărbat a alertat autorităţile cu privire la un incident tragic. Amicul său a căzut în apă şi nu a mai ajuns la mal. La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, cu o barcă pneumatică, o autospecială de stingere şi au autospecială SMURD, încadrate cu 10 salvatori.

Imagine

Imagine

După câteva ore, victima a fost găsită şi au început de îndată manevrele de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat. Un echipaj SAJ Ialomiţa a venit la locul intervenţiei şi a declarat decesul, trupul neînsufleţit fiind predat lucrătorilor de la Serviciul de Medicină Legală. Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.

Articolul precedentCoronavirus în România, 23 mai. Bilanțul actualizat: scade numărul infecțiilor COVID: 145 de cazuri noi
Articolul următorPeste 126.000 hectare de culturi agricole din Ialomița, afectate de secetă