În cursul acestei dimineți, in jurul orei 07:50, polițiștii au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că pe raza satului Holda ce aparține de orașul Broșteni, o persoană a fost rănită.

Din primele verificări s-a constat faptul că aspectele sesizate se confirmă. Un bărbat de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei un taur, fiind ajutat și de către un vecin.

 Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă și a luat o armă de vânătoare pe care o deține legal și a efectuat un foc asupra animalului. 

Glonțul a trecut  prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit victima, pe vecinul său de 33 ani care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului.

Cu toate că lucrătorii SMURD deplasați la fața locului au acordat ingrijiri medicale și au desfășurat manevre de resuscitare, in jurul orei  09.00 a fost declarat decesul victimei. 
 
La fața locului s-a deplasat echipa operativă complexă formată din polițiști din cadrul IPJ Suceava Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Arme Explozivi Substanțe Periculoase dar și laboratorul criminalistic mobil din cadrul Serviciului Criminalistic, activitățile de cercetare fiind coordonate de către  procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei în  vederea încadrării juridice a faptelor și dispunerii măsurilor procedurale și procesuale legale.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentNominalizările la Premiile MTV Movie & TV 2023. Cine ar putea lua premiul pentru cel mai bun sărut
Articolul următorVremea 9 aprilie. Temperaturile se mențin scăzute