Simona Halep a deschis în urmă cu doi ani un hotel de patru stele în partea de nord a staţiunii Mamaia. Complexul tip boutique Lotus Studios are 20 de camere, iar investiţia Simonei a fost de aproximativ 1,5 milioane de euro.

Fiecare apartament cuprinde un living, un dormitor, o baie şi o bucătărie. Cu tot cu balcon, apartamentul are o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi. Hotelul se află la aproximativ 500 de metri de plaja Ammos.

Dacă turiștii nu au nimic de comentat vizavi de condițiile oferite de Lotus Studio, există nemulțumiri doar în ceea ce privește prețul. Pentru două nopti petrecute în hotelul sportivei, în luna iunie 2023, turiștii trebuie să scoată din buzunar aproximativ 1.500 de lei, adică 750 de lei pe noapte: „Nici la Monte Carlo nu-i atât”, a comentat unul dintre internauți, potrivit Ziare.com.

Apartamentele din complexul rezidențial de lux al Simonei Halep sunt pline de rafinament, iar afacerea este administrată de fratele jucătoarei de tenis, Nicolae, care a avut un rol crucial în cariera ei.

Simona Halep a strâns 40,2 de milioane de dolari doar din premiile la turnee în întreaga carieră, aflându-se pe locul 3 în topul all-time, după surorile Serena și Venus Williams. Sportiva mai deține și pensiunea Drachenhaus, de patru stele, situată în staţiunea Poiana Braşov, care are 24 de camere. 

Sursa: Tabu.RO

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: Cum facem România bine? Răspunsul e simplu! O facem revenind la rădăcini, la credință, la tradiții
Articolul următorScandalagiii de la AUR. Modurile neortodoxe prin care s-au remarcat unii politicieni din partidul condus de Simion