Rute alternative

Pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Pentru evitarea aglomerării, recomandăm următoarele rute alternative:

– DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozi – Urziceni – DN 2 – București;

– A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

până la finalul lunii mai, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe Autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/CL) – 71+500 metri (Dor Mărunt/CL). Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către București, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

Tot pe Autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 156+700 m și 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

A fost instituită restricție de circulație și la *kilometrul 14+033 de metri, în zona localității Cernica, județul Ilfov*, pe banda de urgența și pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparație a rosturilor de dilatație a podului.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentBilanț coronavirus: 565 de cazuri noi și 38 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorO nouă tranşă de vaccin Pfizer ajunge luni în România. Cum vor fi împărțite cele aproape 700.000 de doze