Deputatul PNL Tinel Gheorghe promite să-i sprijine pe primarii PSD ce au în derulare proiecte cu finanțare guvernamentală.

Deputatul PNL Tinel Gheorghe a anunțat că a amânat orice întâlnire cu primari social-democrați până după alegerile de duminică.

Tinel Gheorghe, președintele organizației județene PNL, informă zvonurile legate de întâlniri pe care le-ar fi avut cu primari PSD de la instalarea Guvernului Orban.

Nu m-am întâlnit cu niciun primar PSD în această perioadă, ca să fie foarte clar! Dacă există vreun primar PSD care zice că ne-am întâlnit îl invit să iasă public și să spună lucrul acesta.”, a precizat deputatul PNL.

Parlamentarul din fruntea PNL Ialomița nu exclude ca după tutul doi al alegerilor prezidențiale să ia în calcul astfel de întâlniri cu primari PSD.

Asta nu înseamnă că după turul doi al alegerilor prezidențiale nu pot lua în calcul astfel de întâlniri dat fiind faptul că sunt președintele PNL Ialomița. Urmează de pus în practică legea bugetului pe anul viitor, PSD este un partid aflat în opoziție și dacă sunt proiecte ce trebuie finanțate în continuare este nevoie de discuții.”, a completat Tinel Gheorghe.

Șeful liberalilor ialomițeni a adăugat că întâlnirile cu primarii vor avea loc la sediul PNL și nu la cârciumă, aluzie la o reuniune a PSD Ialomița cu mai mulți oameni de afaceri din Slobozia ce a avut loc marți seara la un restaurant.

Eu nu-i voi invita la restaurant noaptea, ca hoții, așa cum face PSD, eu îi invit ziua aici, la sediul PNL Ialomița. Eu nu am nevoie de socializare cu primarii PSD, am nevoie de a rezolva anumite chestiuni ce țin de bunul mers al comunităților locale. Nu am nevoie de șprițuri noaptea, ca hoții, chiolhanuri ce nu duc nicăieri.”, a mai spus Tinel Gheorghe.

Articolul precedentVideo. Polițist rănit într-o confruntare cu bande de interlopi la Fetești
Articolul următorRomânia, iadul copiilor! 7 probleme grave care afectează copiii