Planul roşu de intervenţie a fost activat, în această dimineaţă, după ce două trenuri, unul de călători şi un marfar, s-au ciocnit, între localităţile Măldăeni şi Roşiorii de Vede din judeţul Telorman.

Trei pasageri din trenul IR 1822, Arad – București Nord, aflat în spatele trenului de marfă deraiat, în momentul frânării de urgență a trenului s-au lovit, aceștia fiind  preluați de echipajele medicale pentru acordarea de îngrijiri.

„Planul Roșu de Intervenție a fost activat la ora 04.05, iar la  ora 06.45 a fost dezactivat. Până în acest moment avem 3 victime transportate la spital, conștiente și cooperante, și 10 persoane  monitorizate la fața locului cu traumatisme ușoare. În tren au fost aproximativ 280 de persoane dintre care cca. 200 au fost transportate la gara din Roșiori, restul urmând să fie preluați de o garnitură de tren pusă la dispoziție de CFR. Misiunea este în dinamică, vom reveni cu informații”, transmite ISU Teleorman.

Până la restabilierea circulației în condiții normale, sunt posibile și alte întârzieri în circulația trenurilor de călători, anunţă CFR Călători.

„Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, CFR Călători aplicând întocmai instrucțiunile acestuia”, transmite compania de căi ferate.

Sursa: Realitatea de Teleorman

Articolul precedentDezvăluiri explozive despre dosarul Petrom: Cine plătește pentru JAFUL național – Demersurile Dianei Șoșoacă
Articolul următorRomânia se confruntă cu o criză financiară fără precedent! Numărul românilor care trăiesc din ajutor social, în creștere