Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat, miercuri la Constanța, că taxa de la Fetești ar putea fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste brațul Borcea. Lucrările ar putea fi încheiate până la începutul lunii august.

Sorin Grindeanu a declarat  că doreşte suspendarea acestei taxe deoarece circulaţia în zona respectivă va crea un disconfort, scrie News.ro “Împreună cu domnul Pistol, având totuşi o perioadă în care intrăm în zona estivală, având în vedere că există aceste lucrări pe podul de la Feteşti, braţul Borcea şi care vor crea un disconfort în perioada următoare, l-am rugat pe domnul Pistol să ia în calcul următorul lucru. Pe această perioadă până la terminarea lucrărilor să vedem dacă putem şi cred că putem să eliminăm taxa de pod”, a afirmat Grindeanu.

 El a precizat că lucrările la podul peste braţul Borcea ar putea fi încheiate la începutul lunii august. “În momentul în care s-a început decopertarea în această ultimă etapă lucrurile au stat mai prost decât s-a anticipat. Nimeni nu vrea să îşi asume să facă lucrări de mântuială pe acest proiect important, noi am sperat că undeva la sfârşitul lunii iunie puteam să îl dăm în circulaţie, pare că se duce şi în luna iulie. Şi atunci, fiind în vârf de sezon, toate aceste lucrări vor crea un anumit disconfort şi cred că noi putem să ne asumăm în această perioadă până la finalizarea acestor reparaţii să ne asumăm această decizie. Începând de cât mai repede, dar ţine de CNAIR. De aceea am făcut şi public acest lucru ca să faceţi presiune pe domnul de la CNAIR. E o chestiune de zile. Reparaţiile sper să se termine până la început de august”, a mai declarat ministrul Transporturilor.

Sursa: Realitatea de Constanta

Articolul precedentSchimbări majore la COMPENSAREA facturilor de energie. Câți români sunt vizați de decizia Guvernului?
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET