La data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Urziceni, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza de competență, au oprit în trafic un tânăr de 21 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu.

Acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive.

De asemeanea, tot în data de 3 februarie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Coșereni au acţionat pe raza de competenţă pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Astfel, poliţiştii au reuşit identificarea unui bărbat de 38 de ani, din comuna Coșereni, pe numele căruia Judecătoria Lehliu Gară a emis un mandat de executare a pedepsei.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia şi are de executat pedeapsa privativă de libertate de 2 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

Articolul precedentNinsori și viscol în aproape toată țara începând din această dimineată
Articolul următorUn bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a decedat în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Căzănești