Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Ialomița au efectuat 2 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri. Față de un bărbat a fost dispusă măsura arestării preventive.

La data de 10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița și procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Ialomița au efectuat 2 percheziții domiciliare, pe raza orașului Cernavodă, la persoane bănuite de trafic și consum de droguri de mare risc.

La percheziții au fost descoperite și ridicate două pungi ce conțin fragmente vegetale de culoare verde oliv, 28 de plicuri din plastic cu fragmente vegetale pregătite pentru vânzare, un telefon mobil și 14.550 de lei, ce ar proveni din vânzarea drogurilor.

Un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Cernavodă, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracţiunii de „efectuare, fără drept și fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii, de operațiuni cu substanțe, știind că acestea sunt susceptibile de a avea afecte psihoactive”.

Față de acesta a fost dispusă ulterior măsura arestării pentru 30 de zile, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis”.

Articolul precedentPeste 170.000 de absolvenți ai clasei a VIII-a vor susține Evaluarea Națională
Articolul următorBraconieri descoperiți de polițiștii ialomițeni în zona localității Giurgeni