Ștefan Sorin este noul viceprimar al municipiului Urziceni. El l-a înlocuit pe Liviu Cazan care și-a depus demisia din Consiliul Local Urziceni după ce a fost pus sub acuzare într-un dosar penal în care este cercetat pentru evaziune fiscală, spălare de bani și infracțiuni la regimul silvic.

Consiliul Local Urziceni l-a validat în funcția de viceprimar pe consilierul local PSD Ștefan Sorin. Acesta îl înlocuiește pe colegul său de partid Liviu Cazan, fost președinte al PSD Urziceni, care și-a dat demisia din toate funcțiile politice și publice. Demisia lui Cazan survine după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița a declanșat cercetările împotriva sa într-un dosar penal la începutul lunii iunie. Dosarul vizează presupuse fapte de evaziune fiscală, spălare de bani și infracțiuni la regimul silvic. În acest dosar mai sunt cercetați șeful Ocolului Silvic Slobozia, Nicolae Bogdan și Constantin Stanciu, administratorul unei firme de profil. Liviu Cazan, fost președinte al Autorității Navale Române este judecat în alte două dosare penale pentru posibile infracțiuni comise în exercitarea funcției.

Noul viceprimar Ștefan Sorin este un personaj șters în PSD. Este pensionar și deține o societate comercială pe care o și administrează. Antisorosist din convingere, viceprimarul își ocupă timpul postând pe Facebook mesaje împotriva statului paralel și a lui Iohannis, acesta fiind și singura lui realizare politică. Consilierii ALDE au refuzat să voteze-l pe Ștefan.

Articolul precedentRețeaua de gaze din Fetești se extinde pe Facebook
Articolul următorPompierii ialomițeni au acționat la Bacău pentru înlăturarea efectelor inundațiilor